Home Orkestinstructie Muziekuitgeverij Signaaltrompetist Contact
   

HOME

Dit is de website van Marcus Kerpershoek en Kerpershoek MUSIC ARRANGEMENTS.
www.marcuskerpershoek.nl is een allround muziekbedrijf. Of u nu op zoek bent naar een dirigent of (show)instructeur, bladmuziek voor uw orkest of een signaaltrompettist, hier bent U op het juiste adres! Met onze muziekuitgeverij richten wij ons naast de standaard bezettingen zoals fanfare en harmonieën ons JUIST ook op drumfanfare’s en ‘show and marchingbands’. Al onze arrangementen worden dan ook voor deze orkesten altijd op maat gearrangeerd of gecomponeerd. Met dit concept bieden wij U dus de mogelijkheid een exclusief arrangement of compositie te spelen aangepast op de mogelijkheden van Uw orkest!

Ook kunt U bij ons terecht voor al Uw Sinterklaasarrangementen. Dit zijn vlotte en swingende sint en piet arrangementen in een nieuw jasje! Ook zijn er arrangementen verkrijgbaar van de “nieuwe” sinterklaasliedjes, o.a. bekend van de overbekende sinterklaasseries op tv. Naast onze muziekuitgeverij bieden wij U ook diensten aan zoals orkest instructie( U kunt hierbij denken aan een dirigent of show instructie) of signaal blazen op een ceremonie of begrafenis.

Voor verder uitleg verwijs ik U graag door naar de afzonderlijke pagina’s op deze site. Uiteraard kunt altijd bij ons terecht voor verdere informatie.
U kunt contact met ons opnemen via de ‘contact pagina’.


M.v.g. Marcus Kerpershoek
www.marcuskerpershoek.nl

       

All content copyright © 2009 Marcus Kerpershoek
All rights reserved. Redistribution or use of works without permission is strictly prohibited